Opties & Speciaal vervoer

TOMTOM navigatie
€ 7,50 per dag
Skibox / Bagagebox
Kinderstoelen
€ 10,00 per dag
Stoelverhoger
€ 5,00 per dag
DVD speler
€ 20,00 per week
Verhuisdozen
te koop voor € 2,50 per stuk
Verhuisdekens
huur € 2,50 / koop voor € 5,00
Transportkarretje
€ 5,00 per dag
Steekwagen
€ 7,50 per dag
Pompwagen
€ 12,50 per dag
Spanbanden
te koop voor € 5,00 per set
Schaarlift
€ 60,00 per dag
Autoambulance
€ 65,00 per dag

Compleet uitgerust op weg

Met ons accessoirepakket bent u verzekerd van een reis zonder problemen. Extra bagage kunt u kwijt in een van onze ski-/bagageboxen. Een up-to-date TomTom navigatiesysteem zorgt ervoor dat u in één keer op de plaats van bestemming komt en voor de piepjonge passagiers huurt u een kinderzitje.

Alle opties en accessoires zijn te huur in combinatie met een auto, bestelwagen of personenbus. U kunt de gewenste opties aanvinken in het reserveringsformulier van het voertuig van uw keuze.

Zorgeloos op vakantie

Dankzij onze samenwerking met Rent-a-Skibox hebben wij onze service nog verder uitgebreid.
Rent-A-Skibox is dé specialist op het gebied van verhuur en verkoop van dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, enz. U kunt bij hen terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op vakantie te gaan.

rent-a-ski-box

Zoekt u iets speciaals?

Wilt u een andere auto transporteren? Dan huurt u bij ons een geschikte aanhanger. Een dagje weg met de motor? Bij Hertz Autoverhuur bent u aan het juiste adres voor alle vormen van bijzonder vervoer. Wij beschikken over een brede range aan huurauto’s met speciale toepassingen zoals een lesauto met dubbele bediening, een koeltransportwagen of een truck.

Zoekt u iets wat u hier niet ziet? Neem dan direct contact met ons op en wij gaan ons uiterste best doen het voor u te regelen

Like ons op Facebook

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en profiteer van onze kortingen!
Hertz op Facebook